Het leek een spannend avontuur

De ondergelopen Walstraat
De ondergelopen Walstraat

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. bieneke jansen schreef:

  wat en prachtig informatief verhaal Sjaak .

 2. Frits de Kaart schreef:

  Goed verhaal. Als jochie van zes jaar woonde ik in de Gravenstraat. ‘s-nachts op de rug van mijn vader moeten vluchten naar de bovenburen, de familie Nolden. Het water keam net niet over de drempel ons huis binnen. De volgende ochtend op zondag konden we ons huis weer in. Spannend, maar ook iets om nooit te vergeten.

 3. kees glerum schreef:

  Geweldig goed verhaal van deze buurjongen. Ik lag nog in de wieg op nr.3 dus ik heb dit niet bewust meegemaakt. Ik heb erg genoten van dit verhaal vooral omdat ik de omgeving op mijn duimpje ken.

 4. jan jan schreef:

  IK heb ook niet meegemaakt. Jan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *