De geheime zender op de Stenen Beer

Stenenbeer 5 en 7
De Stenenbeer, links nummer 5

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

  1. K Glerum. schreef:

    Met plezier dit verhaal gelezen. Als jongste zoon van Glerum heb ik enkel een vaag verhaal gehoord over de activiteiten van mijn vader.Welke rol mijn vader heeft gespeeld bij de berichtgeving van het verzet is mij nog steeds niet helemaal helder. Wel is duidelijk dat hij met gevaar voor eigen leven actief geweest is in het verzet. Graag zou ik daar nog wat meer over willen weten.

  2. Marijke de Vlieger schreef:

    Mooi verhaal Sjaak, Piet heeft mij er ook over verteld.

  3. Henk Glerum schreef:

    Het verhaal met belangstelling gelezen. Mijn vader sprak altijd vol bewondering over buurman De Vlieger. Toen hij een nieuwe plaats voor zijn zender zocht, zei De Vlieger: “Zet hem maar bij mij, maar niks tegen mijn vrouw zeggen”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *